Ingredienten

Ingrediënten

– 4 eieren (we gebruiken kippeneieren voor het gemak, maar in de prehistorie gans of eend)
– 1 lepel geprakte erwten of bonen of lepel geplet gekookt graan of gierst.
– 2 lepels melk of water
– 1 tl. zout

– fijn gesneden look

Ingredienten

Stap voor stap

1. Kook de eieren 10 min. zodat ze hard zijn. Snij de gekookte eieren;
2. Voeg de lepels melk of water en de lepel peulvruchten/ granen toe. Heeft u peulvruchten, prak die dan even met een theelepel fijn;

Gesneden eieren met geprakte erwten.

3. Meng het geheel en voeg look en zout toe naar smaak; de eiersalade is nu klaar. Eet smakelijk!

Oereiersalade is klaar!

Tekst: Nadine Lemmers en Sharon Fuhren.
Foto’s en het bereiden: Sharon Fuhren.

Vorig artikelArcheon, Alphen aan de Rijn
Volgend artikelHunebedcentrum, Borger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.