Ingrediënten

0,5 liter water
250 gram tarwemeel of gerstemeel (grof gemalen of half fijn gemalen)
zout

Stap voor stap

1. Doe 0,5 liter water in een pan met wat zout;
2. Doe 250 gram meel bij de pan in; klop dit met een garder, zodat de klontjes minder wordt;
3. Breng het aan de kook en roer met regelmaat;
4. Laat het 15 minuten koken en serveer het met honing, jam of vers fruit.

Het is lekkerder dan u denkt! Eet smakelijk!
Oerpap met appel!

Tekst: Nadine Lemmers en Sharon Fuhren.
Foto’s en het bereiden: Sharon Fuhren.

Vorig artikelHunebed D38 in the Valtherbos near Emmen English
Volgend artikelOerbroodjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.