Ingrediënten

– 1 grote vis (bijvoorbeeld kabeljauw, koolvis, schol, tong, pangasius, etc)
– 2 liter water
– zout
– tarwemeel
– groentes & kruiden ( denk aan kool, pastinaak, wortel, brandnetel, munt, look, selderij)
De ingrediënten.

Stap voor stap

1. Maak de vis schoon en breng deze met twee liter water aan de kook, voeg zout toe en laat het 30 min. koken;
2. Snij de groenten in stukken en de kruiden fijn;

Groenten klaar voor gebruik.

3. Schuim het water af;
4. Haal de vis uit het water en verwijder de graten en de kop. Heeft u diepvriesvis zoals kabeljauw, haal dan het vel eraf;

Gekookte vis in stukjes.

5. Snij de vis in stukjes en doe de vis opnieuw in de pan;
6. Voeg de kruiden en groenten toe, zoals deze in de prehistorie waren te verzamelen;

Groenten en vis bij elkaar!
Groente, vis en kruiden lekker aan de kook!

7. Laat de soep nog 15 minuten zachtjes koken;
8. Voeg een beetje meel toe om de soep dikker te maken;
9. Serveer de soep met wat brood. Eet smakelijk!

Het eindresultaat.

Tekst: Nadine Lemmers en Sharon Fuhren.
Foto’s en het bereiden: Sharon Fuhren.

Vorig artikelBritish stone circles were used for ‘parties’
Volgend artikelD23 vastgelegd als pentekening door Arie Goedhart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.