De woeste rivier – verhaal van Arin

0
1107

“Op een regenachtige middag gaat Arin jagen op wild. Samen met zijn grote vriend Bruh en de kleine Yorrick speurt hij de hele middag naar dieren, maar ze vinden niks. Het lijkt wel alsof alle dieren in het bos zich verschuilen voor de bijtende regen.

“Laten we ons geluk beproeven aan de andere kant van de rivier” stelt Arin voor. Bruh en Yorrick vinden dat een goed plan. Maar eenmaal aangekomen bij de rivier, schrikken de jongens als ze zien wat het slechte weer met het stromende water heeft gedaan…”

Luister naar Arin’s strijd met de woeste rivier via onderstaand luisterfragment! Ook in Arin’s dappere schoenen staan? Bezoek het Hunebedcentrum in Borger!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.