Op zondag 14 januari neemt Hendrik Gommer ons mee op reis naar de hunebedden in het Duitse Nedersaksen. Het is de tweede lezing in een serie van 5 over hunebedden in Europa. U kunt deze lezing prima volgen zonder de eerste te hebben meegemaakt.

Hendrik reist door Noord Europa met zijn vrouw en camper en bezoekt zoveel hunebedden als mogelijk. Hij heeft er intussen meer dan 1000 gezien en heeft daarover veel geschreven. Er zijn intussen zeven reisgidsen verschenen waarbij diverse landen worden behandeld. Deel 2 gaat over Nedersaksen.

U kunt de lezingen afzonderlijk van elkaar volgen. Voor meer informatie over de hele serie zie https://www.hunebednieuwscafe.nl/2017/09/lezingenserie-hunebedden-europa/

We nodigen u uit om zijn verhaal mee te maken op zondag 14 januari.

Plaats: Hunebedcentrum Borger
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Entreeprijs: 5 euro (inclusief een kop koffie/thee)

Deel 2 en 3 zijn voor 20 euro per stuk verkrijgbaar (alléén op 14 januari op locatie!). Zo verdient u uw toegangsprijs terug.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar hwolters@hunebedcentrum.nl

Meer informatie over de boekenserie Mythische Stenen is te vinden in een eerder verschenen artikel in het Hunebednieuwscafe: https://www.hunebednieuwscafe.nl/2017/02/mythische-stenen-in-europa/

Hunebed te Huven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.