Lezing over de Nederlandse hunebedden

0
1503

Op zondag 12 november neem Hendrik Gommer ons mee op reis naar de Nederlandse hunebedden. Het is de eerste lezing in een serie van 5 over hunebedden in Europa.

Hendrik reist door Noord Europa met zijn vrouw en camper en bezoekt zoveel hunebedden als mogelijk. Hij heeft er intussen meer dan 1000 gezien en heeft daarover veel geschreven. Er zijn intussen zes reisgidsen verschenen waarbij diverse landen worden behandeld. Deel 1 gaat over Nederland en daarmee start dan ook onze lezingenserie over hunebedden.

U kunt de lezingen afzonderlijk van elkaar volgen. Voor meer informatie over de hele serie zie https://www.hunebednieuwscafe.nl/2017/09/lezingenserie-hunebedden-europa/

We nodigen u uit om zijn verhaal mee te maken op zondag 12 november.

Plaats: Hunebedcentrum Borger
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Entreeprijs: 5 euro (inclusief een kop koffie/thee)

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar hwolters@hunebedcentrum.nl

Voor de deelnemers is het voor en na de lezing mogelijk om het boek Mythische Stenen deel 1: Nederland (boekhandelprijs 24,50 euro) en/of deel 2: Nedersaksen (boekhandelprijs 26,50 euro) aan te schaffen voor 20 euro. Zo verdient u de entreeprijs terug. Dit aanbod geldt alleen op 12 november, op locatie en zolang de voorraad strekt!

Meer informatie over de boekenserie Mythische Stenen is te vinden in een eerder verschenen artikel in het Hunebednieuwscafe: https://www.hunebednieuwscafe.nl/2017/02/mythische-stenen-in-europa/

Foto Davado

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.