Oergevogelteragout

0
1066

Ingrediënten

  • Lepel reusel of boter
  • Fijn meel
  • Water of bouillon
  • Vlees gevogelte
  • Zout
  • Kruiden: look, selderij en peterselie
Ingrediënten.

Stap voor stap

1. Bak het vlees aan totdat het gaar is in een lepel reusel of boter. Doe de kruiden er overheen.
Kippenvlees in kleine stukjes.
Gebakken kipblokjes met kruiden.
2. Haal het vlees eruit.
3. Voeg langzaam fijn meel aan de gesmolten boter toe, roer zodat er geen klontjes ontstaan totdat een soort deegje ontstaat.
In het vet de meel toevoegen.
Er ontstaat een ragout.
4: Voeg een beetje water of bouillon toe.
Toevoegen water.
5: Voeg de vlees door het deegje.
Toevoegen van gebakken kip.
6: Roer het geheel goed door en de ragout is klaar. Eet de ragout met brood. Eet smakelijk.
Klaar om te eten!

Tekst: Nadine Lemmers en Sharon Fuhren.
Foto’s en het bereiden: Sharon Fuhren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.