Ingrediënten & benodigdheden

  • Granen van tarwe
  • Water
  • Doek (of lege theezakjes)
  • Koekepan of pot

Stap voor stap

1. Rooster het tarwe in een koekepan zonder olie of boter en maak het graan fijn door het te vijzelen of te stampen;

2. Leg het tarwe op een doek (of stop het in een theezakje) en pak een pan (of glas);

3. Hang de doek (theezakje) in de pan (het glas) en giet het kokende water over het graan;


4. Laat het doek of theezakje net als een theezakje door het water heen en weer bewegen (hoe langer trekken, hoe meer smaak);
5. Haal het doek met graan eruit en schenk de “koffie” in een beker. Geniet ervan!

Vorig artikelZoete hazelnootkoekjes
Volgend artikelHunebed D29, tussen Borger en Buinen English

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.