De Stille kracht van de Drentse natuur

0
1384

Als Hunebedcentrum werken we graag samen met natuurorganisaties die de Drentse natuur belangrijk vinden. Sinds de oprichting van IVN Borger-Odoorn in 2013 werken we al samen met hen door verschillen activiteiten van de IVN-afdelingen in het Hunebedcentrum te organiseren. In november is het weer tijd voor een filmavond waarbij de Drentse natuur een hoofdrol speelt! Komt u ook?

De Stille kracht van de Drentse natuur, een film van Henk Bos en Janetta Bos-Veenhoven

Op vrijdagavond 24 november 2017 aanstaande organiseren de IVN-afdelingen Aa en Hunze en Borger-Odoorn samen een filmavond.

De Stille kracht

Op vrijdagavond 24 november a.s. vertonen Henk en Janetta hun film De Stille Kracht van de Drentse natuur in de filmzaal van het Hunebedcentrum, Hunebedstraat 27 in Borger. De voorstelling begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Deze, in 2010 gereedgekomen film, is de tweede van een drieluik over de Drentse natuur. Vorig jaar vertoonden wij de film In het land van de Drentsche Aa. De tweede film De Stille kracht van de Drentse natuur zoomt verder in op de beekdalen van de Drentsche Aa en de Hunze. De derde film De Groene Horizon heeft de natuur in Midden Drenthe als onderwerp. Deze film vertonen wij volgend jaar.

Aanmelden

Om bij de film aanwezig te zijn, dient u zich aan te melden. Kijk hier voor meer informatie en het aanmelden: https://www.ivn.nl/afdeling/ivn-afd-borger-odoorn/activiteiten/filmavond-met-henk-en-janetta-bos

 

Meer informatie over de film vindt u op http://www.henkbos.net/films/de-stille-kracht-van-de-drentse-natuur/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.