Ingrediënten

– gedroogd fruit: appels, bessen ( bosbessen, vossenbessen, jeneverbessen), pruimen (voor het gemak gebruik ik: Tutti frutti);
– 50 gram tarwemeel;
– 250 ml water;
– 1 eetl. honing.
Ingrediënten.

Stap voor stap

1. Breng een pan met water aan de kook met gedroogd fruit;

Pan met gedroogd fruit en water aan de kook brengen.

2. Laat het koken en voeg honing toe om het zoeter te maken;
3. Voeg meel toe om het dikker te maken;
4. Blijf roeren;
5. Haal de pan van het vuur en serveer het toetje. Eet smakelijk!

Het eindresultaat.

Tekst: Nadine Lemmers en Sharon Fuhren.
Foto’s en het bereiden: Sharon Fuhren.

Vorig artikelD24 bij Bronneger vastgelegd door Arie Goedhart
Volgend artikelD31 in Exloo English

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.