Lezing over dinosauriers door dr. Anne Schulp

0
2024
Walking with Dinosaurs, Foto en-Wikipedia

Onlangs is begonnen met een serie lezingen over evolutie. De vierde derde lezing is op zondag 21 januari en gaat over het tijdperk van de dinosauriers. De spreker is niemand minder dan Dr Anne Schulp van Naturalis. Hij is bekend geworden door de opgraving van de tyrannosaurus in de Verenigde Staten en heeft er voor gezorgd dat deze naar Nederland is gekomen. Deze is nu te zien in Naturalis in Leiden. Hij neemt ons mee in de wonderbaarlijke wereld van de dinosauriers en zal ongetwijfeld iets vertellen over zijn avonturen met tyrannosaurus. 

Om deze lezing te volgen is het niet nodig om de eerdere lezingen in de evolutie-serie te hebben gevolgd. U bent van harte welkom om dit wonderbaarlijke verhaal te horen. U zult verrast worden om te zien hoe onze verre ‘voorouders’ eruit zagen.

De lezing wordt gehouden op zondag 21 januari in het Hunebedcentrum in Borger en begint om 14.00 uur (zaal is open vanaf 13.30). U kunt zich opgeven via e-mail: mzandbergen@hunebedcentrum.nl

De entree voor de lezing is 5 euro, dat is inclusief een kop koffie of thee.

Voor meer informatie over de hele serie zie https://www.hunebednieuwscafe.nl/2017/08/lezingenserie-evolutie-flora-en-fauna-cruciale-ontwikkelingen/

Foto Durbed, http://durbed.deviantart.com/art/Happy-New-Year-from-Hell-Creek-345906630

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.