Een nieuw jaar, 2018. De feestdagen zijn achter de rug en we staan aan de vooravond van een jaar waarin veel gaat gebeuren. Een nieuwe entreegebouw, een nieuwe expositie, en een nieuwe website.
Een jaar waarin we ook weer uitzien naar de samenwerking met onze fantastische vrijwilligers. Met uiteraard veel bekende gezichten. En hopelijk kunnen we daar dit jaar weer nieuwe mensen aan toevoegen !
Ken jij nog iemand die op zoek is naar vrijwilligerswerk? Of dat ene laatste duwtje in de rug nodig heeft naar ons museum?
Er is nog een aantal vacatures beschikbaar waarin we mensen zoeken die het leuk vinden om ons team te komen versterken. Een kleine greep uit het aanbod:

We zijn vooral op zoek naar vrijwilligers in het Oertijdpark, als oermens. Vind je het leuk om aan onze gasten te laten zien hoe het leven er zo’n 5000 jaar geleden uitzag? Hoe leefden de mensen in de prehistorie? Wat aten ze? Maar vooral ook: waarom bouwden ze toch die Hunebedden? Vertel het verhaal van het Trechterbekervolk

Ook zoeken we nog vrijwilligers voor onze technische dienst en groenonderhoud.
Ben jij een beetje handig, hou je van buiten werken en ervoor zorgen dat alles er netjes en verzorgd uitziet? Dan is de technische dienst jouw plek. We zoeken naar handige medewerkers die het leuk vinden om te helpen bij het onderhouden van het museum en het Oertijdpark, en het uitvoeren van reparaties.

Kijk voor alle actuele vacatures op: www.hunebedcentrum.nl/wordvrijwilliger
Heb je nog vragen, twijfels of staat dat wat je zoekt er niet bij, neem dan contact op met Maurice Weekhout, vrijwilligerscoördinator. Je kunt bellen (0599-236374) of e mailen: mweekhout@hunebedcentrum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.