Wolf. Foto Wikipedia

Vanaf de oude steentijd tot nu wordt er gejaagd op wilde dieren? Met name in de steentijd is er gejaagd? Maar welke dieren waren de prooi? Hoe zien deze dieren eruit? In deze workshop leer je de huiden te herkennen. In een grote buidel zitten afbeeldingen of beeldjes van dieren en de gasten kunnen proberen deze met elkaar te verbinden. De activiteit is geschikt voor twaalf jaar en ouder. Maar ook jongere kinderen vinden het interessant dieren te herkennen. De activiteit duurt ongeveer 10 minuten.

Materiaal: beelden of afbeeldingen van dieren en stukken leer en bont van dieren

Voorbeelden zijn: vis (zalm, forel), rund (oeros), schaap, geit, zwijn, vos, bever, mol, hert, haas en zeehond.

Vorig artikelWorkshop Muziek maken
Volgend artikelD1 Stienbargen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.