In maart 2015 zijn we begonnen met het Hunebednieuwscafe. Het begon met een artikel van Harry Huisman met als titel ‘Drenthe barst van de Keien’ (zie https://www.hunebednieuwscafe.nl/2015/03/drenthe-barst-van-de-keien/). We hadden op dat moment nog niet het idee dat er zoveel mensen voor ons wilden gaan schrijven. Intussen zijn we drie jaar verder en hebben we al meer dan 1000 artikelen kunnen plaatsen. Meer dan 10.000 bezoekers per maand vinden de website en lezen de artikelen. Een prachtig resultaat.

We zijn begonnen met alleen artikelen in het Nederlands. Intussen hebben we ook een flink aantal artikelen in het Engels met dank aan Alun Harvey die voor ons de vertaling doet. Daarmee vinden ook steeds meer buitenlanders ons magazine.

We hebben alweer volop ideeën voor de toekomst. Zo zullen binnenkort artikelen te vinden zijn via google maps kaarten, zijn alle hunebedden van Nederland beschreven en binnenkort ook in het Engels, hebben we ideeën over verdere ontsluiting van megalithische monumenten in het buitenland, zijn we bezig met het maken van artikelen over alle archeologische interessante plekken in Drenthe en gaan we een virtueel museum bouwen.

We willen alle auteurs en lezers zeer bedanken voor hetgeen we met elkaar hebben bereikt.

Het mag duidelijk zijn dat we doorgaan met het schrijven van mooie verhalen en het publiceren van mooie foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.