Op zondag 18 maart neemt Hendrik Gommer ons mee op reis naar de hunebedden in het Deense Jutland. Het is de vierde lezing in een serie van 5 over hunebedden in Europa. U kunt deze lezing prima volgen zonder de anderen te hebben meegemaakt.

Hendrik reist door Noord Europa met zijn vrouw en camper en bezoekt zoveel hunebedden als mogelijk. Hij heeft er intussen meer dan 1000 gezien en heeft daarover veel geschreven. Er zijn intussen acht reisgidsen verschenen waarbij diverse landen worden behandeld. Deel 4 gaat over Jutland.

U kunt de lezingen afzonderlijk van elkaar volgen. Voor meer informatie over de hele serie zie https://www.hunebednieuwscafe.nl/2017/09/lezingenserie-hunebedden-europa/

Op deze middag zijn deel 4 en 5 met een speciale korting te koop. Deel 4 is deze dag 20 euro en deel 5 is 22 euro.

We nodigen u uit om zijn verhaal mee te maken op zondag 18 maart.

Plaats: Hunebedcentrum Borger
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Entreeprijs: 5 euro (inclusief een kop koffie/thee)

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar hwolters@hunebedcentrum.nl

Meer informatie over de boekenserie Mythische Stenen is te vinden in een eerder verschenen artikel in het Hunebednieuwscafe: https://www.hunebednieuwscafe.nl/2018/02/mythische-stenen-reisgids-hunebedden-europa/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.