Lezing over de hunebedden in Denemarken in Funen/Seeland

0
1736

Op zondag 15 april neemt Hendrik Gommer ons mee op reis naar de hunebedden in het Deense Seeland en Funen. Het is de vijfde en laatste lezing in een serie van 5 over hunebedden in Europa. U kunt deze lezing prima volgen zonder de anderen te hebben meegemaakt.

Hendrik reist door Noord Europa met zijn vrouw en camper en bezoekt zoveel hunebedden als mogelijk. Hij heeft er intussen meer dan 1000 gezien en heeft daarover veel geschreven. Er zijn intussen acht reisgidsen verschenen waarbij diverse landen worden behandeld. Deel 5 gaat over Seeland en Funen.

Op deze middag is deel 5 voor 22 euro en deel 6 voor 17 euro te koop.

We nodigen u uit om zijn verhaal mee te maken op zondag 15 april.

Plaats: Hunebedcentrum Borger
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Entreeprijs: 5 euro (inclusief een kop koffie/thee)

U hoeft zich niet aan te melden en kunt dus gewoon komen.

Meer informatie over de boekenserie Mythische Stenen is te vinden in een eerder verschenen artikel in het Hunebednieuwscafe: https://www.hunebednieuwscafe.nl/2018/02/mythische-stenen-reisgids-hunebedden-europa/

Troldehøj, Seeland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.