Op zondag 29 april vindt de Europese dag van de Megalithische cultuur plaats. In allerlei landen in Europa vinden op hetzelfde moment activiteiten plaats. Dit jaar is gekozen voor het thema wandelen langs prehistorische monumenten. Ook het Hunebedcentrum doet mee en dus zijn er tal van leuke activiteiten te doen die met wandelen te maken hebben. Zo kunt u gratis wandelroutes krijgen waarmee u zelf op pad kunt maar ook kunt u met een gids gaan wandelen die u onderweg meeneemt langs hunebedden, grafheuvels, ijstijdverschijnselen en meer. Er zijn diverse wandelingen, kort en lang, met gids te maken op 29 april. De wandelingen starten gedurende de dag op meerdere tijdstippen vanaf het Hunebedcentrum.

U hoeft u niet op te geven.

Komt u langs op zondag 29 april?

Het programma is nog volop in ontwikkeling. Volg de website voor de specifieke activiteiten waaraan u kunt deelnemen.

Bent u geïnteresseerd in de organisatie die dit Europees gezien allemaal organiseert dan kunt op de website van Megalithic Routes meer informatie vinden.

 

Vorig artikelBerkenteer maken
Volgend artikelKlaver, brenger van geluk of veevoer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.