Oude ansichtkaarten hunebedden gezocht

0
1758
D6

Het Hunebedcentrum heeft een collectie met oude ansichtkaarten uit het begin van de vorige eeuw, met daarop hunebedden afgebeeld. Van de meeste hunebedden hebben we wel een paar afbeeldingen maar we weten dat er nog veel meer moeten zijn. Mocht u nog oude ansichtkaarten thuis hebben liggen en u wilt ze wel schenken aan het Hunebedcentrum dan nemen we die graag in ontvangst. Ze komen dan in de collectie van het Hunebedcentrum en worden zorgvuldig bewaard.

Voor vragen of contact: Harrie Wolters (hwolters@hunebedcentrum.nl)

Hieronder staan een paar voorbeelden van het soort ansichtkaarten die we zoeken.

D6

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.