Het Hondsrug Drenthe Magazine is verschenen

0
2020

Na een intensieve samenwerking is het de vijf Hondsrug Drenthe gemeenten (Coevorden, Emmen, Borger-Odoorn, Aa en Hunze en Tynaarlo), gelukt om in minder dan vier maanden, een magazine uit te brengen. Het Hondsrug Drenthe Magazine! De toeristische coördinatoren liepen al geruime tijd met het idee rond om een gezamenlijk magazine op de markt te brengen. Het blad is in de eerste plaats bedoeld voor de vele toeristen die naar de prachtige Hondsrug komen. Met een lengte van 70 kilometer is er op de Hondsrug zo ontzettend veel te beleven, dat het nagenoeg onmogelijk is om dit in één vakantie te ontdekken.

Amina Schilperoort, Coördinator Recreatie & Toerisme Gemeente Borger-Odoorn, reikt namens alle coördinatoren van vijf Hondsrug gemeenten, het 1e exemplaar van het Hondsrug Drenthe Magazine uit aan Astrid Crum, directeur van Marketing Drenthe.

Het Hondsrug Drenthe Magazine toont de lezer wat er te op de Hondsrug te zien, te doen en te beleven is, en maakt dat een terugkeer naar het Hondsruggebied onvermijdelijk is. Voor de ondernemers en inwoners van de vijf Hondsrug Drenthe gemeenten is het magazine minstens zo interessant. “Na 43 jaar op de Hondsrug te wonen heb ik zelfs nog niet alles gezien. Tijdens het maken van het magazine werd mij dit meer dan duidelijk”, aldus één van de toeristisch medewerkers.

Dat het eerste exemplaar is uitgereikt aan Astrid Crum, directeur van Marketing Drenthe is vanzelfsprekend. Om het maximale uit de promotie te kunnen halen is een goede samenwerking met Marketing Drenthe belangrijk. De Hondsrug is een uitgestrekt gebied binnen de provincie dat jaarlijks door een groot aantal toeristen wordt bezocht . Met de juiste balans in onze samenwerking streven we ernaar het resultaat nog vele malen te vergroten.

Na de R&T Hondsrug Drenthe Beurs in februari is het Hondsrug Drenthe Magazine zeker iets om trots op te zijn. Een goede stap voorwaarts in de onderlinge samenwerking!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.