Oergezondmarkt – deelnemers gezocht!!!

0
2196

Oergezondmarkt

Over gezond leven en duurzaam voedsel

Wij zoeken enthousiaste deelnemers!!!!!

Op zondag 22 juli vindt op het terrein van het Hunebedcentrum voor de derde keer de Oergezondmarkt plaats. Deze markt wordt door het Hunebedcentrum georganiseerd. Deze organisatie heeft duurzaamheid, voedsel, gezondheid en bewegen hoog in het vaandel en willen graag laten zien wat er in dat kader allemaal mogelijk is.

Het is een markt waar producten verkocht worden, waar informatie gegeven wordt, waar workshops en lezingen gegeven worden en aanverwante activiteiten. Heeft u een product of activiteit dat u bij een groot publiek onder de aandacht wilt brengen dan vragen we u om op onze markt te gaan staan als kraamhouder.

Van paleo-dieet tot het gebruik van kruiden, van yoga tot mediteren, van biologische geitenkaas tot grasvarkens, van het gebruik van planten uit de prehistorie tot nu, van koken in de prehistorie tot koken met superfoods, het bij elkaar zoeken van je eigen maaltijd in de natuur tot het wandelen in een voedselbos. Eén dag in het jaar komt alles bij elkaar op het terrein van het Hunebedcentrum. Het is uniek in zijn soort, maak het mee……

Wij zoeken enthousiaste ondernemers en organisaties die duurzaamheid, voedsel en bewegen hoog in het vaandel hebben staan. Bent u dat zelf of kent u iemand die daaraan voldoet dan nodigen we u uit om samen met ons deze markt tot een groot succes te maken.

Wilt u ook op de markt staan of een workshop geven?
Wilt u ook graag op de markt staan met een stand of wilt u een workshop of lezing geven? Neem dan contact op met Sabine van Wijk (svanwijk@hunebedcentrum.nl) of telefonisch via 0599-236374)

Informatie over de markt
De Oergezondmarkt vindt plaats op zondag 22 juli op het terrein van het Hunebedcentrum. De markt is voor bezoekers toegankelijk van 11.00 uur tot 17.00 uur.

We verwachten ongeveer 2500 bezoekers.

We hopen dat u samen met het Hunebedcentrum de boodschap over oergezond bij een groot publiek onder de aandacht wilt brengen.

Met deze activiteit ondersteunen wij de filosofie van de Cittaslow gemeente Borger-Odoorn. Niet voor niets is het Hunebedcentrum ambassadeur van Cittaslow.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.