Archeologische reisgids groeit met de dag

0
1084

Veel artikelen die zijn verschenen in het Hunebednieuwscafe zijn nu te vinden op kaarten. We hebben drie soorten kaarten aangemaakt. Eentje met artikelen over Drenthe, eentje met Nederland en eentje met Europa/wereld.

Door de loop van de tijd zijn er ook al heel wat artikelen in het Engels verschenen, ook die zijn nu terug te vinden op kaarten. Ook deze hebben we verdeeld in Drenthe, Nederland en Europa/wereld. Het mooie van de kaarten is dat je kunt kijken of er iets in je eigen omgeving is te zien of als je op vakantie gaat je kunt zien of er ergens iets interessants in de omgeving is te bezoeken.

We zijn er nog lang niet. Iedere week komen er nieuwe artikelen bij. De hoeveelheid artikelen groeit dan ook als kool. We zijn in 2015 begonnen en intussen zitten we al op meer dan 1250 artikelen. We hopen ook dat u ons wilt helpen. Als u bijvoorbeeld op vakantie hunebedden, prehistorische monumenten of interessante archeologische plekken tegenkomt waar nog geen artikel over is geschreven zou het mooi zijn als u daar foto’s van maakt (het liefst ook van een informatiepaneel dat erbij staat). Het verhaal schrijven wij er wel bij. Mocht u nog foto’s hebben van dit soort locaties of u gaat ze nog maken op een van uw vakanties en u vindt het goed dat we uw foto’s mogen gebruiken (uiteraard altijd met naamsvermelding) dan stellen we dat zeer op prijs.

Samen maken we er een mooie archeologische reisgids van.

Foto Frank Wiersema

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.