Ingredienten

  • schenkel van de rund
  • 500 gram gort
  • 600 gram erwten of linzen
  • 500 gram molsla of melganzevoet
  • 4 liter water

Stap voor stap

Stap 1. Week de erwten of linzen in een kom water voor een dag. Week ook de gorten in een kom water voor een dag. Gooi na het weken het water weg.

Stap 2. Zet de schenkel met water op voor een half uur. Voeg de gorten toe en wacht een half uur.

Stap 3. Voeg nu de erwten toe en wacht 50 minuten.

Stap 4. Voeg de verse groente en kruiden toe en laat het nog 10 minuten koken. Eet smakelijk.

Tekst: Nadine Lemmers en Sharon Fuhren.
Foto’s en het bereiden: Sharon Fuhren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.