Speltkoeken

0
944

Ingredienten

  • speltgranen;
  • water;
  • zout.

Stap voor stap

Stap 1. Maal het graan tot meel;

Stap 2. Voeg aan het meel water en wat zout en kneed dit tot een stevig deeg en dit deeg mag niet meer aan de handen plakken.

Stap 3. Maak een bolletje van het deeg en maak hier een plat broodje van. Je kan een stokje gebruik om het deeg uit te rollen.

Stap 4. Bak het broodje op een hete steen naast het vuur. Draai het broodje om en na ongeveer 30-40 minuten is de platkoek klaar om te eten. Doe er wat honing of jam op en eet smakelijk!

Tekst: Nadine Lemmers en Sharon Fuhren.
Foto’s en het bereiden: Sharon Fuhren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.