Ingredienten

  • wortels
  • zout
  • knoflook
  • kruiden

Stap voor stap

Stap 1. Maak de wortels schoon (en schil/rasp deze zo nodig) en snij de wortels in stukken.

Stap 2. Maak pekelwater (zout en water in de verhouding 1:7).

Stap 3. Maak de weckpot schoon en doe hier de wortels, kruiden en water in (let op de wortels moeten net onder water staan).

Stap 4. Sluit de pot met een doek en het fermenteren gaat beginnen. Wacht 14 dagen af.

Stap 5. Haal de wortels uit het water en eet smakelijk!

Vorig artikelWaarom maakten de hunebedbouwers hun huizen niet van steen en de hunebedden wel?
Volgend artikelMidhowe Broch in Orkney, Scotland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.