Hunebedden volop in de aandacht in de herfstvakantie

1
1410

Drenthe staat in de herfstvakantie (13 t/m 28 oktober) volop in de aandacht van hunebedden. Allerlei partijen in Drenthe bieden dan activiteiten aan waar de hunebedden centraal in staan. Uiteraard doet het Hunebedcentrum ook volop mee. We hebben twee weken lang allerlei interessante activiteiten zoals een avondopenstelling tot 09.00 uur in de avonduren (van woensdag 17 t/m woensdag 24 oktober). Het hunebed en de prehistorische boerderijen in het Oertijdpark zijn dan mysterieus verlicht. In het weekend van 20 en 21 oktober is het Oerweekend. Dit weekend staat in het teken van ‘levende geschiedenis’, onze oermensen laten u dan zien hoe het leven in de prehistorie er aan toe ging. Al met al te veel om op te noemen. Komt u ook langs?

Meer informatie over het hele programma zie https://www.hunebedcentrum.eu/events/herfst/

Het grootste hunebed by night. Foto Marketing Drenthe

1 REACTIE

  1. Sommigen vatten de eretitel “Hunebed High Way” wel erg letterlijk op, althans afgaande op de verzameling wekelijkse afval bij een hunebedje in de kop van Drenthe.
    Peuken, pillen, pils en powerdrank zijn vaste ingrediënten bij deze “paffers-pow-wow”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.