Openbare aanbesteding film hunebedcentrum

0
589

Het Nederlandse Hunebedcentrum, het Duitse Ostfriesische Landschap, Landesmuseum Natuur und Mensch te Oldenburg en de Europese Vereniging Megalithic Routes hebben het voornemen een film te realiseren onder de titel ‘Plaats delict: Steentijd. Het gaat daarbij om een docudrama waarin de metafoor “Archeoloog als detective’ wisselende scenes te zien zullen zijn over de periode van de hunebedbouwers en het huidige onderzoek. De film gaat 10-15 minuten duren.

Gegadigden voor het produceren en regisseren van de film, die in het Nederlandse-Duitse grensgebied wordt opgenomen, worden uitgenodigd te reflecteren door middel van een schriftelijke offerte. Een pakket van eisen is op aanvraag verkrijgbaar via info@hunebedcentrum.nl

De sluitingsdatum is vrijdag 12 oktober 17.00 uur. Mondelinge acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.