Ingrediënten

2 rode bieten, gekookt
handje pecannoten
stukje zachte geitenkaas
1 handje net uitgekomen berkenblaadjes (nog heel licht groen)
citroensap
olijfolie peper en zout  

Bereiding

Rooster de pecannoten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Snijd de bieten in heel dunne plakjes. Schik ze op een bord. Leg hier een bos berkenblaadjes omheen, strooi er de pecannoten op en brokkel de geitenkaas er overheen.
Sprenkel citroensap en olijfolie over het bord en breng op smaak met peper en zout.  een blaadje veldzuring, weegbree of witlof.

Vorig artikelBannockbrood met hazelaarmeel
Volgend artikelBonenschotel met look-zonder-look

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.