paardenbloem
paardenbloem

Ingrediënten

250 gram havermout
4 eieren
1 rijpe banaan
2 kleine appels
½ kopje olie of boter
½ kopje paardenbloemgelei
½ kopje geraspte kokos
½ kopje hazelnoten en walnoten
½ kopje rozijnen
2 theel. kaneel
snufje zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius. Kluts de eieren. Prak de banaan, snijd de appels in kleine blokjes. Hak de noten grof. Meng alle ingrediënten door elkaar in een beslagkom. Eerst de droge ingrediënten mengen, dan de overige erbij doen. Zorg dat het een dikke massa is. Voeg eventueel een extra ei, olie toe als het te droog is. Vet een bakplaat in met boter en bekleed met bakpapier. Bak de koek in 40 tot 45 minuten, tot het goudbruin is.

Vorig artikelGierstsalade met appel en teunisbloem
Volgend artikelHondsdrafpesto

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.