Lezing over vulkanisme, 10 maart

2
1907

Op zondag 10 maart vindt in het Hunebedcentrum een lezing plaats in een serie over ‘Aarde en mens’. Deze lezing heeft als titel vulkanisme en wordt verzorgd door Dr. Manfred van Bergen van de Rijks Universiteit Utrecht.

De Nederlandse Geologische Vereniging ( NGV) heeft in samenwerking met het Hunebedcentrum in Borger de afgelopen jaren een aantal succesvolle lezingenseries over geologische onderwerpen georganiseerd. Dat doen we ook dit jaar weer.

Voor het seizoen 2019 hebben we als onderwerp gekozen ‘Aarde en mens – wederzijdse invloeden’

De lezingen worden gehouden op zondagen in het Hunebedcentrum in Borger en beginnen om 14.00 uur. U kunt zich opgeven via e-mail: hwolters@hunebedcentrum.nl. Dat kan per lezing of voor de hele serie. 

Het is een lezingenserie met aanverwante thema’s maar ze zijn onafhankelijk van elkaar te volgen.

De entree voor de lezingen is 5 euro per lezing, dat is inclusief een kop koffie of thee.

De lezingen die nog volgen zijn:

Zondag 10 maart: Vulkanisme door Dr. Manfred van Bergen, Universiteit Utrecht

Zondag 24 maart: Homo Sapiens door  Dr. Roy Erkens, Universiteit van Maastricht

2 REACTIES

  1. Is er ook een artikel van Stonehenge in Great Britain? In Zweden ben ik steenschepen tegen gekomen. Een paar jaar geleden ben ik naar het Hunebedcentrum in Borger geweest en heb ik het grootste hunebed van Nederland gezien. Ik ben wel geïnteresseerd in uw artikelen.

    Met vriendelijke groet,

    Marjan Kalkhoven-van de Voort

    • Dank Marjan, zeker zijn er artikelen over Stonehenge. Als je dit woord intikt bij het loepje zie je diverse artikelen over dit onderwerp. Je kunt ook heel gemakkelijk nieuwe artikelen krijgen door je gratis te abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief waarin de nieuwste artikelen staan. Op de homepage, aan de rechterkant zie je een blokje waar je je aan kunt melden. Groet, Harrie Wolters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.