Naakte haver met paardenbloemwortel

0
619

Ingrediënten

200 gram naakte haver
1 eetl. kokosolie
2 uien
3 à 4 paardenbloemwortels
150 ml. haverroom
flinke handvol eetbare wilde planten (zevenblad, hondsdraf, witte dovenetel)
peper en zout

Bereiding

Kook de naakte haver gaar in ongeveer 30 minuten, volgens de aanwijzing op de verpakking. Pel en snipper de uien. Was en schrob de paardenbloemwortels. Snijd ze in stukken van een à twee centimeter. Snijd de wilde planten grof. Verhit de kokosolie in een wok en fruit de ui. Voeg de paardenbloemwortels toe en bak ze 5 à 10 minuten tot ze zacht zijn. Voeg dan de gekookte haver, wilde planten en haverroom toe. Verwarm alles goed door en breng op smaak met peper en zout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.