Omelet met paardenbloemwortel en aardpeer

0
603

Ingrediënten

6 eieren
1 wortel van de paardenbloem
2 aardperen
4 zongedroogde tomaten (op olie)
scheut olijfolie
peper en zout

Bereiding

Schrob de wortels goed schoon en snijd ze in kleine stukjes. Kluts de eieren in een kom. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de stukjes paardenbloemwortel en aardperen hierin tot ze vrij zacht zijn. Doe het bij het eimengsel en voeg de in stukjes gesneden zongedroogde tomaten en peper en zout naar smaak toe. Giet het eimengsel in de koekenpan en bak langzaam tot de onderkant goudbruin is. Keer de omelet om (gebruik eventueel een bord om het te keren) en bak ook de andere kant tot het gaaf en mooi van kleur is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.