Ingrediënten

Flinke schaal vol paardenbloemen (zonder stengels)
1 liter water
1 biologische citroen
Evt. honing naar smaak

Bereiding

Doe de paardenbloemen in een schaal en overgiet ze met water. Hoe meer paardenbloemen hoe meer smaak. Voeg de in parten gesneden citroen toe en dek de schaal af met een omgekeerd bord, zodat de paardenbloemen goed onder water staan. Laat het 24 uur op een warme plek staan. Zeef het paardenbloemenwater door een kaasdoek of theedoek en druk het goed uit. Vang het water op in een kan en zet het in de koelkast. Voeg eventueel honing naar smaak toe.

Vorig artikelPaardenbloemengelei
Volgend artikelPastasalade met wilde kruidenpesto

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.