Pastasalade met wilde kruidenpesto

0
734

Ingrediënten

flinke bos wilde kruiden
75 g. pecorino kaas
75 g. ongezouten noten
1 kop olijfolie
snufje zout
1 teen knoflook
1 bakje tomaatjes
½ zak pasta

Bereiding

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet het af. Maak dan de wilde kruidenpesto: Snijd de kaas in blokjes. Maal de noten en de kaas in een notenmaler fijn. Snijd het bladgroen grof en de knoflook in stukjes. Doe de wildpluk, kaas, noten, olijfolie en het zout in een maatbeker. Meng met de staafmixer tot een dikke massa. Maal niet te lang, anders wordt het te ‘zalvig’. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe, tot het een smeuïge pesto is. Roer de pesto, samen met de tomaatjes door de pasta.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.