Pizza van bloemkool & knopkruid

0
894

Ingrediënten

½ kleine bloemkool
50 gr. kaas
2 eieren
2 eetl. boekweitmeel (of ander meel)
peper en zout
½ pak gezeefde tomaten
1 teen knoflook, in stukjes
klein handje duizendbladbloemen
2 handen vol harig knopkruid
geraspte kaas om erover te strooien

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Maal de bloemkool fijn in de blender. Doe het in een beslagkom en meng het met ei, kaas, meel en peper en zout. Kneed er een deeg van. Als het te vochtig is voeg dan extra meel of ei toe. Spreid het deeg uit over een met bakpapier bekleedde bakplaat. Bak 15 minuten in de oven tot het goudbruin ziet. Meng voor de saus de gezeefde tomaten met de knoflook, de fijngesneden wildplukkruiden en peper en zout. Spreid de saus over de bodem, strooi er de geraspte kaas over en bak nog 10 minuten in de oven. Harig knopkruid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.