Ingrediënten

tamme kastanjes
2 uien
2 tomaten, in blokjes
scheut olijfolie
500 gr. schoongemaakte spruitjes, gehalveerd
zout en peper

Bereiding

Snijd met een scherp mesje een kruisje in het zachte gedeelte van de kastanjes. Kook ze 15 minuten in een laagje water. Laat afkoelen en pel ze.
Bak de gesnipperde uien in de olijfolie. Voeg de spruitjes en tomaten toe. Roerbak tot de spruitjes gaar maar nog knapperig zijn. Voeg dan de kastanjes toe en breng op smaak met zout en peper.

Geïnteresseerd in meer gerechten kijk dan ook eens op http://www.bloemenpad.nl/index.php?item=recepten

Vorig artikelHondsdrafpesto
Volgend artikelHummus met kerrie en wilde kruiden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.