Ingrediënten

4 rijpe bananen
150 gram havermout
1 kopje hazelnoten, amandelen en walnoten
½ kopje geraspte kokos
4 eetl. gesmolten kokosolie
1 theel. kaneel
1 theel. five spices (Chinees kruidenmengsel)
2 eetlepels brandnetelzaad
snufje zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Maal de noten met een notenmaler of hak ze in kleine stukjes. Meng alle droge ingrediënten in een beslagkom. Prak de bananen. Voeg ze toe, samen met de kokosolie. Zorg dat het een dikke massa is. Voeg eventueel wat extra kokosolie toe. Bekleed een ovenschaal met bakpapier. Doe het beslag hier in, in een laag van ongeveer 1 cm dikte. Bak de koek in 40 tot 45 minuten, tot het goudbruin is.

Vorig artikelTortilla met teunisbloemzaad
Volgend artikelVegan notenspread met wilde kruiden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.