Wildpluksoep

0
818

Ingrediënten

1 flinke bos wildpluk
2 uien
2 aardappels
2 winterpenen
2 stengels bleekselderij
2 liter water
tamari, zout en peper naar smaak
scheut olie

Bereiding

Pel en snipper de ui. Snij de aardappels en penen in blokjes en de bleekselderij in stukjes. Snij de wildpluk fijn. Verhit de olie in de koekenpan en fruit de ui hierin. Bak de aardappel en penen even mee. Doe dit bij het water, samen met de bleekselderij. Voeg zout en de peper toe en breng aan de kook. Laat 10 minuten sudderen op een laag vuurtje. Voeg dan de wildpluk toe en laat nog een paar minuten sudderen. Breng verder op smaak met peper en zout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.