The Theory of Everything

0
815


Het Hunebedcentrum brengt uw bioscoopavond dichtbij!
Donderdag 11 april wordt het Hunebedcentrum omgetoverd tot bioscoop.

Vanuit de gemeente Borger-Odoorn werken verschillende culturele instellingen en dorpshuizen aan het project ‘Bios Dichtbij’. Onder begeleiding van Filmhuis Emmen wordt het museum klaargestoomd als filmhuis. Het Hunebedcentrum beschikt over een prachtige filmzaal dat plaats biedt aan 100 personen. Dit is de tweede film die wordt vertoond in het Hunebedcentrum.

Voor bezoekers uit de buurt is dit de kans om dicht bij huis een bioscoop te bezoeken. Alle bezoekers zijn welkom vanaf 19:00 uur en betalen 5 euro entree. De film start om 19:30 uur.


Over: The Theory of Everything
In deze film wordt het verhaal van Stephan Hawkings verteld. Het verhaal focust zich op Hawkings vroege jaren op de universiteit van Cambridge, waar hij verliefd wordt op Jane. En waar hij later mee trouwt. Net na het huwelijk wordt Hawkings gediagnostiseerd met ALS, een ongeneeslijke spierziekte. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.