Vrijwilligersmarkt bij Hunebedcentrum, 28 april

0
956


Zondag 28 april op de Dag van de Megalithische Cultuur


Vrijwilligersmarkt
Het thema van de Dag van de Megalithische Cultuur is: Vrijwilligers. Vrijwilligers spelen een grote rol in het Hunebedcentrum. Wij zijn dankbaar voor de grote betrokken groep vrijwilligers die aan ons is verbonden. Op allerlei fronten zijn zij actief en dragen zij het onderwerp (hunebedden) uit. Op zondag 28 april is er een vrijwilligersmarkt, waar onze vrijwilligers laten zien wat zij doen in het Hunebedcentrum. Ze bieden informatie, vertellen enthousiast over hun taken en beantwoorden graag allerlei vragen. Ben jij op zoek naar leuk, afwisselend vrijwilligerswerk, kom dan absoluut langs.

Het belang van vrijwilligers
Het Hunebedcentrum drijft op de vrijwillige inzet van mensen met een passie. Op verschillende fronten worden vrijwilligers ingezet om de organisatie kracht bij te zetten. Handige mensen voor in de technische dienst, vrolijke gezichten als gastvrouw of gastheer en vrijwilligers met didactische kwaliteiten die rondleiden en vertellen. De grote diversiteit aan mogelijkheden maakt het Hunebedcentrum een dynamische en leuke plek om je als vrijwilliger te ontwikkelen. Al sinds de oprichting van de stichting heeft het Hunebedcentrum veel te danken aan enthousiaste vrijwilligers. 

Twijfel niet, kom langs!
Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je niet precies wat? Kom dan zondag 28 april langs en laat je informeren en enthousiasmeren. Het Hunebedcentrum heeft je veel te bieden. Sociaal, technisch of juist educatief, je kunt al snel veel bijdragen. Via sociale media zullen een aantal vrijwilligers, in korte video’s vertellen wat zij zo leuk vinden aan werken bij het Hunebedcentrum. Volg hiervoor onze Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.