Ingrediënten

1 bos jong paardenbloemblad
1/2 kop gedroogde dadels, ontpit
1 kop walnoten
scheut olijfolie
snufje Keltisch zeezout

Bereiding

Snijd het paardenbloemblad fijn. Snijd de dadels in stukjes. Maal de walnoten grof met een notenmaler of staafmixer. Doe de gemalen noten, de dadels, het paardenbloemblad en een scheut olijfolie in een maatbeker. Maal met de staafmixer tot het een dikke maar nog grove massa is. Lekker op een schijfje komkommer.

Vorig artikelKuboizumi-maruyama dolmen complex, Kyushu, Japan
Volgend artikelHunebed op terrein van boer Alf, Ättehög in Zweden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.