Prehistorische serie van Ateliers MTW

0
970

In onze museumwinkel is de prehistorische serie van Ateliers MTW te vinden. Hieronder vind je de objecten een voor een. Alle replica’s zijn in een van de werkplaatsen van Ateliers MTW vervaardigd. Ze zijn gemaakt van epoxy- of polyurethaanhars. Kleinere replica’s zijn massief gegoten. Grotere replica’s zijn hol gegoten of gemaakt van met glasvezel versterkte hars. De replica’s zijn handmatig beschilderd tot zeer natuurgetrouwe kopieën van het origineel.

Ateliers MTW

Ateliers MTW is een bedrijf met twee gezichten. We leveren kwalitatief hoogwaardige producten zoals replica’s van museale voorwerpen en bronzen beelden. Tegelijkertijd bieden we medewerkers de mogelijkheid om hun eigen kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. En dat doen we al vanaf 1989. Het resultaat van onze werkwijze: kwaliteitsproducten voor klanten & kansen voor medewerkers. Werk met meerwaarde. 

  1. Mammoetgravure La Madeleine

2. Venus van Willendorf

3. De mammoetspeerwerper

4. Hinnikend paardenhoofd van Mas-d’Azil

5. Paard van Lourdes

6. Zwemmend rendier van Bruniquel

7. Vrouwenhoofd van Dolní Věstonice

8. Venus van Brassempouy

9. Venus van Dolní Věstonice

10. Venus van Lespugue

11. Mammoet van Brno

12. Beeld van een rendier van Laugerie-Basse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.