Hunebedden op vakantie

0
1208
Dolmen-de-Soto-Trigueros, Spanje

Wellicht gaat u op vakantie en reist u door Nederland, Europa of ergens anders in de wereld. Wellicht bent u op zoek naar interessante monumenten afkomstig uit de prehistorie of komt u er toevallig eentje tegen. In het eerste geval kunnen we u helpen door te gaan zoeken op een van onze kaarten, in het tweede geval vragen we u om foto’s te maken en deze naar ons toe te sturen zodat wij daar een nieuw artikel van kunnen maken.

Prehistorische reisgids

In de prehistorische reisgids staan intussen vele honderden interessante plekken waar hunebedden en andere vergelijkbare monumenten liggen. Van iedere plek is een artikel geschreven met foto’s. U kunt kiezen uit de kaart van Drenthe, Nederland of de wereld.

Reisgids Drenthe

Reisgids Nederland

Reisgids wereld

U kunt ook zoeken op Engelse artikelen, via kaarten van Drenthe, Nederland en wereldschaal.

Komt u prehistorische monumenten tegen op vakantie?

Als u op vakantie ergens in de wereld een prehistorisch monument tegenkomt die nog niet op het Hunebednieuwscafe staat dan zouden wij het heel fijn vinden als u er foto’s van maakt. We zouden het zeer op prijs stellen als wij die foto’s mogen gebruiken voor nieuwe artikelen. Die foto’s kunt u sturen naar hwolters@hunebedcentrum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.