Zondag 4 augustus is het weer zover. Dan is weer de jaarlijkse Oertijdmarkt op het terrein van het Hunebedcentrum in Borger. Ook dit jaar zijn er weer meer dan 70 standhouders die mineralen, fossielen en sieraden verkopen, informatie over archeologie geven en activiteiten aanbieden. Het wordt weer een groot feest. Hieronder zien jullie een fotoreportage van de afgelopen jaren.

De markt is van 11.00 uur tot 17.00 uur. De entree is 2 euro volwassenen en 1 euro voor kinderen. Als u deze dag ook het Hunebedcentrum bezoekt krijgt u uw entreegeld als korting op een kaartje weer terug.

Komt u ook op 4 augustus!!!!

Afbeeldingsresultaat voor oertijdmarkt

Afbeeldingsresultaat voor oertijdmarkt gea

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.