Herfstvakantie in het Hunebedcentrum

0
887
Hunebedcentrum foto Frank Wiersema


De maand Oktober en in het bijzonder de herfstvakantieperiode, staat bol van de leuke activiteiten. Tijdens de herfstvakantie is er elke dag een Oertijdprogramma in ons Oertijdpark. Oermensen laten graag zien hoe men in de prehistorie jaagde, leefde en werkte. Daarnaast zijn er rondleidingen langs onze topstukken en kunt u door één van onze archeologen worden rondgeleid. In het weekend van 12 en 13 oktober kunnen alle kinderen, in één middag, junior archeoloog worden. Op de dinsdagen in de herfstvakantie is er de kinderlezing ‘Zandstorm’ van onze superranger Koos Tap. Op de donderdagen kun je wildplukken en is er een workshop waarin wordt uitgelegd hoe men vroeger bier brouwde. Als klap op de vuurpijl is het, in het weekend van 19 en 20 Oktober, Oerweekend. Een weekend vol met extra activiteiten in het Oertijdpark. Genoeg redenen om tijdens de herfstvakantie het Hunebedcentrum te bezoeken dus!

En van 16 oktober t/m 23 oktober zijn we iedere dag open tot 21.00 uur. Het hunebed is in de avonduren prachtig verlicht.

Kijk op onze activiteitenkalender voor alle data en tijdstippen.
www.hunebedcentrum.eu/#activiteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.