Het terrein van het Oertijdpark is helemaal van onze voorouders dit weekend. De oermensen laten het leven in de prehistorie zien. De steentijd, de ijzertijd en de bronstijd komen tot leven. Er wordt geleefd, gewerkt, gegeten, gedaan en gevoeld net als nu. Beleef de oertijd, beleef de mens die nog volop in contact staat met de natuur. Voel de afhankelijkheid, ervaar het harde werken. En dan tussendoor ook nog hunebedden bouwen, hoe hield men het vol? Een hunebed is mooi, maar zodra je in de wereld van de bouwers treedt, krijgt die stapel stenen nog meer gewicht.

Vuur is overal – lukt het jou met de hulp van de oermensen een vuurtje te laten roken. Kijk hoe de vuursteensmid van vuursteen gereedschap maakt. Lukt het jou het doel te schieten met een prehistorische pijl en boog. Ontdek welke lekkernijen er waren in de prehistorie! 

Bezoek het Hunebedcentrum en ontmoet onze groep oermensen op vertoon van jouw entreebewijs.

Wanneer: 19 en 20 oktober
Hoe laat: de hele dag
Prijs: normaal tarief entreebewijs Hunebedcentrum

Wil je gelijk een entree bewijs aanschaffen, klik dan hier:
https://www.hunebedcentrum.eu/tickets/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.