Ingrediënten

1 handje wilde kruiden (bv. duizendblad, witte dovenetel)
100 g. rauwe cashewnoten
50 gram olijven
4 zongedroogde tomaten (op olie)
gouden olie à la Rineke
peper en zout

Bereiding

Snijd de wilde kruiden, de olijven en de zongedroogde tomaten fijn.
Maal de cashewnoten fijn in een vijzel.
Voeg beetje bij beetje de wilde kruiden, de olijven en zongedroogde tomaten toe, samen met een scheut gouden olie.
Maal tot het een smeuïge massa met lekkere stukjes is.
Breng op smaak met zwarte peper.

Tapenade
Vorig artikelArcheoloog in de klas – Ruim 100 leerlingen leren over eigen archeologisch beleefpunt
Volgend artikelWildpluksalade met honing -mosterddressing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.