Weekend van de Wetenschap

0
767
Zorgvuldig worden de vondsten onderzocht

In het weekend van 5 en 6 oktober geven organisaties door heel het land een kijkje achter de schermen. Van jong tot oud leert dit weekend over de wetenschap achter een organisatie. Het Hunebedcentrum organiseert zaterdag een Open Dag Archeologie en zondag een Open Dag Geologie. Beide dagen geven een unieke kans om meer te weten te komen over het vakgebied. Hoe werkt een archeoloog en hoe determineert een geoloog? Kom langs en geniet van proefjes, zaag gesteente en dompel jezelf onder in de wereld van de archeologie en de geologie. Of je nu 8 of 88 jaar bent, je bent van harte welkom. We zien jullie graag in het Weekend van de Wetenschap. Ontdek de wetenschap achter het museum, verdiep je in de materie!

Meer informatie over de Dag van de Geologie

Gea kids, speciaal voor kinderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.