Nieuw boek over de Neanderthalers in Noord Nederland

0
1198

In het boek Neanderthalers in Noord Nederland, leven aan de rand van de Oerwereld, wordt u meegenomen op een ontdekkingstocht door het landschap en leest u alles over de woonplaatsen van deze Oermensen in onze regio. Het boek is 26×26 cm en beslaat ruim 200 pagina’s en is geschreven door de bekende archeologen Marcel Niekus en Evert van Ginkel. Fotografie en vormgeving door Frans de Vries. Het boek is rijk voorzien van afbeeldingen en door het grote formaat komen de foto’s en illustraties prachtig uit. Het boek is uitgegeven door het Drents Landschap.

Het boek is te koop voor 24,50 euro in de winkel van het Hunebedcentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.