Ingrediënten

1 vergiet vol wilde kruiden (vogelmuur, kleine veldkers en paardenbloemblad)
1 rode biet
1 winterpeen
1 appel
hand vol boekweitkorrels en pompoenpitten
1 eetlepel komijnzaad
scheut olijfolie
scheut citroensap
peper en zout

Bereiding

Rooster de boekweit, pompoenpitten in een droge koekenpan.
Voeg na ongeveer 2 minuten het komijnzaad toe. Rooster tot het goudbruin is en laat het afkoelen op een bord.
Rasp de wortel en rauwe biet. Snijd de appel in kleine stukjes.
Scheur de wildpluk in grove stukken en leg het op een platte schaal. Leg daar de geraspte biet en wortel op. En strooi daar de appel, boekweit, pompoenpitten en het komijnzaad over.
Breng op smaak met olijfolie, citroensap, peper en zout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.