Determinatiegidsen zwerfstenen

0
891

3 Stenen zoeken in Midden- en Noord-Nederland – Determinatiegids voor noordelijke zwerfstenen – Deel 3

Een unieke en praktische gids voor stenenverzamelaars, met duidelijke uitleg en foto’s.
Deze uitgave is het derde deel van een serie determinatiegidsjes over zwerfstenen die je Nederland en daarbuiten kunt vinden. Door heel Nederland vind je stenen, maar niet in elk deel vind je dezelfde soort stenen. Soorten die je in het noorden van Nederland vindt, vind je niet of nauwelijks in het midden en zuiden van ons land.
Dit gidsje, met duidelijke uitleg en talrijke foto’s laat een deel van de noordelijke zwerfstenen zien, afkomstig uit grote delen van Scandinavië. Meer determinatiegidsjes, bijvoorbeeld over gidsgetseenten, volgen nog.

4 Stenen zoeken op de Hondsrug en omstreken – Determinatiegids voor noordelijke zwerfstenen – Deel 4

Een unieke en praktische gids voor stenenverzamelaars met meer dan 350 duidelijke afbeeldingen en uitgebreide uitleg. Deze uitgave is het vierde deel in een serie determinatiegidsen over zwerfstenen en laat het merendeel van de noordelijke zwerfstenen zien, afkomstig uit grote delen van Scandinavië. Beschreven worden noordelijke zwerfstenen, die in het Hondsrug-gebied en wijde omgeving te vinden zijn.
Meer determinatiegidsen bijvoorbeeld over gidsgesteenten, oostelijke gesteenten en zwerfsteenfossielen, volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.